ST Dupont X.tend MiniJet Aansteker Optisch Wit

Review rating 4.5/5
(7 Waardering)

a150

€103,50

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Niet meer beschikbaar
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
S.T. Dupont is de eerste naam in luxe rookaccessoires en trakteert de bovenste regionen van de sociale elite op enkele van 's werelds meest weelderige creaties. Terwijl de ambachtslieden in de legendarische werkplaats van Dupont een welverdiende reputatie hebben opgebouwd met het ontwikkelen van aanstekers met een elegant klassiek karakter, weten ze ook hoe ze het volume moeten opkrikken en pronken met hun moderne, geavanceerde kant, zoals ze hebben gedaan voor de S.T. Dupont MiniJet-serie.

De S.T. Dupont MiniJet aansteker optisch wit is een favoriet voor modebewuste mensen die de kracht van een straalvlam willen, gehuld in een levendig modern design. De glorieuze witte lak en chromen afwerking van de aansteker zorgt voor een grote verandering in het tempo van de typische saaie kleuren die gewoonlijk op aanstekers worden aangetroffen.

De kleinere neef uit de MaxiJet-serie van Dupont, biedt de MiniJet dezelfde krachtige windbestendige fakkelvlam, maar dan in een kleinere, compacter verpakking. Een snelle en gemakkelijke druk op de zijkant van de aansteker is voldoende om een ​​volledig instelbare jet vlam te ontketenen. De blauwe vlam in fakkelstijl levert alle actie die u nodig heeft en zal presteren als een kampioen in bijna alle omstandigheden die u maar kunt bedenken. Aangezien er geen vuursteen is om te wisselen, hoeft u alleen maar butaan bij te vullen wanneer dat nodig is. Geen zorgen of giswerk hier! Er is een geïntegreerd brandstof peilvenster, zodat u precies weet wanneer het bijvullen nodig is. Dat is alles qua onderhoud.

Eenvoudig te bedienen, zuinig met brandstof en met een comfortabel ergonomisch ontwerp: de MiniJet van Dupont levert een betrouwbare vlam wanneer er een beroep op wordt gedaan en hij doet het in stijl. Voor degenen die zich afvragen of er een aansteker is die tegelijkertijd zowel krachtig, functioneel als modieus is, is het antwoord hierbij een volmondig ja! Inclusief hoogwaardige geschenkverpakking.
Ean code: 3597390159854
Afmetingen: 12 mm x 33 mm x 56 mm
Merk: S.T. Dupont
Gewicht: 42 g
Kleur: Wit
Vlammen: 1
Gas: Butaangas
Onderdeel Identificatie nummer: 10030
Geoptimaliseerd voor pijprokers: Nee
Type vlam: Jet vlam
Materiaal: Metaal
Extra's: Geen
Raam van gasniveau: Ja

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4.5/5
(7 Waardering)
Review rating  
86 % (6 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
14 % (1 Waardering)
Review rating
 07 jan 2019
Orgineel vertaald uit het Engels
Perfect.
Review rating
 20 jul 2014
Orgineel vertaald uit het German
Mijn vrouw zou ook blij zijn met de gave, alles werkte prima, MFG Heinrich Leifert
Review rating
 08 sep 2020
Review rating
 14 aug 2020
Review rating
 02 dec 2019
Review rating
 06 apr 2014
Review rating
 11 jul 2012
00:00 00:00