foto 2  foto 3  foto 4
S.T. Dupont Sigarenkoker voor 2 sigaren zwart mat grijs 183240

S.T. Dupont Sigarenkoker voor 2 sigaren zwart mat grijs 183240


-10% Korting
€ 198,00
€ 220,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Geen leverdatum bekend.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Welkom in de verfijnde wereld van S.T. Dupont, waar vakmanschap en stijl tot een symbiose samensmelten. De S.T. Dupont Sigarenkoker is een meesterwerk van elegantie en functionaliteit dat elke sigarenliefhebber zal bekoren.
Hoogwaardige materialen voor maximale bescherming en elegantie
De S.T. Dupont Sigarenkoker is zorgvuldig van de beste materialen gemaakt, om zo uw kostbare sigaren optimaal te beschermen. Het onderste gedeelte van de etui is van stevig metaal gemaakt, waardoor het bestand tegen breuk, stoten en vervorming is. Uw sigaren zijn dus veilig voor invloeden van buitenaf, zelfs wanneer u onderweg bent.
Het bovenste gedeelte van de etui is van het fijnste leer gemaakt, Made in Spain, wat een luxe uitstraling geeft en de algehele look van de sigarenetui compleet maakt. Het prachtig bewerkte leer geeft de etui een tijdloze elegantie en benadrukt de hoge standaard van S.T. Dupont.
Stijlvolle metgezel voor op reis
Met ruimte voor twee van uw dierbare sigaren is deze etui de perfecte reisgenoot. Of het nu voor zakenreizen is of voor avonden met goede vrienden, uw sigaren zijn altijd stijlvol en veilig opgeborgen.
Het perfecte cadeau voor sigarenkenners
De S.T. Dupont Sigarenkoker is niet alleen een investering in uw eigen plezier, maar ook een perfect cadeau voor elke sigarenkenner. Laat uw vrienden, zakenpartners of geliefden zien hoeveel u hun smaak en passie waardeert.
De S.T. Dupont Sigarenkoker - Uw onmisbare metgezel voor het perfecte genot!
Met de S.T. Dupont Sigarenkoker voor 2 Sigaren zwart matgrijs 183240 koopt u niet zomaar een sigarenkoker, maar een statement van klasse en stijl. Deze accessoire combineert functionaliteit met tijdloze elegantie en garandeert u onvergetelijke genietmomenten.
Of het nu voor persoonlijk gebruik of als exclusief cadeau is, deze sigarenkoker zal zowel u als uw geliefden bekoren. Ontdek de wereld van S.T. Dupont en verrijk uw sigarenervaring met dit meesterwerk van verfijning.

Modell:
183240
Voor:
2 sigaren
Max ring maat:
60
Materiaal:
Echt leer, Metalen
Lengte:
160-210 mm
Breedte:
60 mm
Hoogte:
35 mm
Gewicht:
132 g
Kleur:
Zwart
Merk:
S.T. Dupont
Ean code:
3597390289308

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst