Prometheus Humidor Walnoot 100 Sigaren Octagon

Prometheus Humidor Walnoot 100 Sigaren Octagon


€ 545,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Prometheus is een favoriet bij sigarenkenners die een humidor willen die vorm en functie perfect combineert. De Octagon-serie is misschien wel het meest exquise voorbeeld. Deze humidors zorgen ervoor dat sigaren in onberispelijke staat worden gehouden, terwijl ze tegelijkertijd een verfijnde elegantie behouden. De Prometheus Octagon Humidor Walnoot 100 Sigaren zal een zeer lonende selectie blijken te zijn.

Zoals de naam van de lijn suggereert, heeft elke humidor acht zijden voor een uniek achthoekig huis voor uw gewaardeerde sigaar collectie. Deze welgevormde humidor is versierd met een glanzend walnoot wortelnoten fineer met prachtige marmering van het graan. Deze meest opvallende look wordt gecompleteerd door een vernikkelde messing handgreep.

De binnenvoering van de humidor is van okoume, een houtsoort die de voorkeur heeft voor gebruik in humidors vanwege het gebrek aan geur, vermijdt het de smaak of het aroma van sigaren te beïnvloeden, zoals sommige andere houtsoorten dat kunnen. Met drie meegeleverde verdelers kunt u tot 100 sigaren van Corona-formaat beter sorteren, en sterke vernikkelde scharnieren zorgen ervoor dat het deksel feilloos blijft werken. De in Frankrijk vervaardigde Prometheus Optima luchtbevochtiger levert nauwkeurige bevochtigingsregeling, die u kunt bijhouden met de Prometheus digitale hygro-thermometer.

Geavanceerd in karakter en toch wonderbaarlijk gestroomlijnd in functie, de Prometheus Octagon Humidor Walnoot 100 Sigaren zou wel eens de humidor kunnen blijken te zijn waarnaar u altijd op zoek was.

Wat we leuk vinden
  • Hoogglans lak.
Wat we niet leuk vinden
  • Het bevochtigingssysteem is geen actieve elektronische luchtbevochtiger.
Hygrometer:
Digitale hygrometer
Afwerking buitenkant:
Hoogglans
Inclusief verdelers:
3
Materiaal vineer buitenkant:
Notenhout
Lengte:
245 mm
Breedte:
420 mm
Hoogte:
130 mm
Kleur:
Bruin
Merk:
Prometheus
Onderdeel Identificatie nummer:
H-OCT100/WL
Ean code:
0647818302608

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst