Makassar Humidor

Makassar Humidor


€ 142,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar in 2-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Bekend om zijn prachtige kleuren en nerven, wordt exotisch makassarhout gebruikt voor enkele van 's werelds meest luxueuze humidors. De Makassar Humidor hier combineert perfect de weelde van makassarhout met een eigentijdse stijl en waarde voor de ultieme optie voor de alledaagse liefhebber.

Deze creatie accentueert de afwisselende lichte en donkere nerf van makassarhout met een hoogglanzende piano afwerking. Een verchroomde handgreep en bijpassende poten in combinatie met de langwerpige vorm van de humidor zorgen voor een aangenaam geraffineerde look die het decor van elk huis of kantoor zal opwaarderen.

De binnenkant van de humidor is bekleed met Spaans ceder, compleet met twee verdelers, waardoor u tot 25 sigaren van Corona formaat beter kunt organiseren. Een ronde acryl polymeer luchtbevochtiger wordt bevestigd aan de onderkant van het deksel, waardoor uw sigaren in een optimale luchtvochtigheid worden gehouden. U hoeft alleen gedestilleerd water toe te voegen. Er is ook voldoende ruimte om een hygrometer toe te voegen om de luchtvochtigheid beter in de gaten te houden.

Het prachtige uiterlijk van de Makassar Humidor, de flexibiliteit om hem aan te passen en de geweldige prijs maken hem tot een publiekslieveling van de hoogste orde. Geef uw sigaren een goed thuis en verbeter of vergroot uw sigarenruimte vandaag nog met de Makassar Humidor. Upgrade met een precisie haarhygrometer voor nauwkeurige metingen van de luchtvochtigheid.

Uitgerust met hygrometer:
Nee
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Materiaal:
Hout
Kleur:
Bruin
Onderdeel Identificatie nummer:
561335
Ean code:
4033215085360

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst