Humidor Zwarte afwerking

Humidor Zwarte afwerking


€ 198,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Humidors zijn er in een steeds groter wordende reeks van stijlen, vormen en maten, waardoor het steeds moeilijker wordt om de juiste te vinden voor uw sigaren opslag wensen en behoeften. De zwarte humidor met matte afwerking maakt het zoeken eenvoudiger, door robuuste bevochtigingscapaciteiten te leveren in een aangename, verfijnde stijl.

De unieke humidor trekt de aandacht met zijn matzwarte afwerking en de horizontale groeven langs de voor- en zijkanten die de illusie wekken dat hij uit meerdere lades bestaat. Contrasterende houten handgrepen en chromen accenten geven de humidor een opvallende flair waardoor het een populaire keuze is voor zowel casual als formele omgevingen.

De ruime binnenkant is net zo aantrekkelijk met een Spaans ceder binnenbekleding, verwijderbare Spaans ceder lade met verdeler en duurzame kwadrant scharnieren. Een luchtbevochtiger beschermt tot 75 sigaren van Corona-formaat met behulp van acrylpolymeerkristallen, die een betrouwbare vochtigheidsregeling voor uw sigaren bieden. Voor extra gemoedsrust kunt u met een analoge hygrometer de luchtvochtigheid in de gaten houden.

Deze functies in combinatie met de onverwachte look van de humidor bieden liefhebbers een sigarenopslag oplossing tegen een geweldige prijs. Het is een winnende keuze, dus update uw ruimte vandaag nog met de Matte Afwerking Humidor Zwart.
Capaciteit voor 75 corona sigaren.


Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Luchtbevochtiger:
Acryl polymere kristallen
Uitgerust met hygrometer:
Ja
Aantal lades:
1
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Afmetingen:
140 mm x 360 mm x 280 mm
Breedte binnenkant:
320 mm
Hoogte binnenkant:
115 mm
Onderdeel Identificatie nummer:
563072
Ean code:
4033215127657
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst