Davidoff WSC asbak porselein Union Jack

Davidoff WSC asbak porselein Union Jack


€ 360,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Met een uitgebreide catalogus van zeer verfijnde aanbiedingen blijft Davidoff uit Genève voorop lopen in de wereld van luxe sigaren en accessoires. Met de lancering van de voortreffelijke Winston Churchill-sigarenlijn van Davidoff, is er een collectie accessoires gekomen die de legende en de man vieren. Een perfect voorbeeld is de publiekslieveling Davidoff Winston Churchill porseleinen asbak Union Jack.

Deze kleurrijke asbak heeft het rood, wit en blauw van de Union Jack met hetzelfde iconische profiel van Winston Churchill die Davidoffs Winston Churchill-sigaren siert. Vervaardigd door de meest prestigieuze Franse porselein studio's in Limoges, zal de asbak een onmiddellijke upgrade blijken te zijn voor bijna elke sigaren rookruimte.

De asbak's brede kom biedt voldoende ruimte voor uw as, zodat u niet overweldigd wordt door as terwijl u geniet van uw favoriete sigaren. U hoeft zich geen zorgen te maken dat sigaren van de rand vallen of wegrollen, want met de twee grote sigarenhouders die in de rand van de asbak zijn geïntegreerd, kunt u sigaren van bijna elke grootte laten rusten.

De Winston Churchill porseleinen asbak Union Jack combineert het moderne met het nostalgische om een ​​indrukwekkende verbetering aan elke kamer of kantoor te geven. As uw sigaren niet zomaar, as uw sigaren in Davidoff-stijl.

Afmetingen:
4 mm x 24 mm x 24 mm
Gewicht:
1212 g
Kleur:
Veelkleurig
Merk:
Davidoff
Ean code:
7623500374759

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst