Davidoff Humidor Primos Bergahorn

Davidoff Humidor Primos Bergahorn


€ 1.450,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Als u op zoek bent naar een visueel verbluffende luxe humidor voor uw huis of kantoor die ook een onberispelijke vochtigheidsregeling levert, zoek dan niet verder dan het prachtig vervaardigde aanbod van Davidoff uit Genève. Bekend om hun kwaliteit en aantrekkelijke ontwerpen, worden Davidoff-humidors overal gezocht door verfijnde sigarenliefhebbers. Voor degenen die een kleinere desktop humidor willen, is de Davidoff Primos Maple een favoriet.

Deze verleidelijke schat heeft een matte buitenkant van plataan-esdoorn, wat een hout is waar veel vioolbouwers de voorkeur aan geven vanwege zijn schoonheid en akoestische kwaliteiten. De heldere, natuurlijke afwerking in combinatie met afgeplatte randen roept een opvallende moderne look op die zeker de aandacht van iedereen zal trekken. Sterke kwadrant scharnieren heffen het deksel op en onthullen een interieur van Afrikaanse okoume. Dit hout is specifiek geselecteerd vanwege zijn lichtheid en duurzaamheid, maar ook vanwege zijn gebrek aan aroma. Zonder andere geuren behouden uw sigaren beter hun originele tabaksnotities, wat zorgt voor de ervaring die de sigarenmakers bedoeld hebben.

Dit interieur biedt de ideale omgeving voor maximaal 25 tot 35 sigaren , die worden beschermd door de zelfregulerende luchtbevochtiger van Davidoff. Dit apparaat is met magneten aan de onderkant van het deksel bevestigd en is geoptimaliseerd om de luchtvochtigheid constant in het bereik van 70 tot 72 procent te houden. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de conditie van uw sigaren. Deze geweldige luchtbevochtiger doet zijn werk zo goed dat je nooit een hygrometer nodig hebt! Wanneer u de luchtbevochtiger af en toe moet vullen, gebruikt u gewoon de meegeleverde pipet voor snel en nauwkeurig vullen. U kunt uw perfect bevochtigde sigaren beter ordenen met de vier meegeleverde verdelers.

Weelde, moderniteit, uniekheid en functionaliteit zijn allemaal samengekomen op de Davidoff Primos Maple, wat zorgt voor een echte publiekstrekker die uw sigaren de bescherming geven die ze verdienen en die elke kamer een zeer aangename verfijning geeft.

Hygrometer:
Geen
Afwerking buitenkant:
Mat
Inclusief verdelers:
4
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Materiaal:
Bergahorn
Materiaal vineer binnenkant:
Cederhout
Afmetingen:
115 mm x 280 mm x 240 mm
Gewicht:
2600 g
Kleur:
Beige
Merk:
Davidoff
Onderdeel Identificatie nummer:
102409
Ean code:
7623500313710
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst