Davidoff asbak porselein rond 2 sigaren ADF

Davidoff asbak porselein rond 2 sigaren ADF


€ 115,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Geen leverdatum bekend.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Er is misschien geen andere naam in de wereld van sigaren die prestigieuzer is dan Davidoff uit Genève. De creaties van Davidoff zijn favoriet bij veeleisende sigarenliefhebbers die een luxe flair willen toevoegen aan hun sigaar rookervaring. Een perfect voorbeeld dat elke kamer of kantoor zeker zal verfraaien, is de Davidoff porseleinen asbak rond 2 sigaren.

Samenwerking met een van de meest illustere Limoges porselein</ b> huizen in Frankrijk, biedt Davidoff deze exquise Franse porseleinen asbak van wit, bekroond door een patroon van afwisselende lijnen dat ademt van verfijning en moderniteit. Een Davidoff-logo geeft de finishing touch aan de verleidelijke asbak die de wereld laat weten dat je uitmuntendheid eist.

De asbak is echter niet bedoeld om alleen vanwege zijn uiterlijk te worden bewonderd, want hij heeft een functioneel ontwerp. Twee grote sigarenhouders geven u en een mede-sigarenliefhebber een veilige en handige plek om uw sigaren te laten rusten. Een grote kom zorgt ervoor dat de as niet overloopt, terwijl het ook de frustratie beperkt dat as door de wind wordt verspreid.

De porseleinen asbak rond 2 sigaren levert alles wat u verwacht van een kwaliteitsasbak. Toch doet het dat met de typische Davidoff-stijl die het merk zo vereerd heeft door sigarenliefhebbers over de hele wereld.

Soort:
Asbak voor sigaren
Hoogte:
40 mm
Diepte:
160 mm
Gewicht:
515 g
Kleur:
Wit
Merk:
Zino Davidoff
Ean code:
7623500312355

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst