Colibri Eclipse Knipper Geanodiseerd Oranje

€49,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Voor de sigarenliefhebber die continu gefrustreerd raakt door sigarenknippers die niet nauwkeurig snijden en ook niet zonder de sigaar te beschadigen, heeft Colibri de knipper waar u op heeft gewacht: de Colibri Eclipse Knipper.

De < b>Colibri Eclipse Knipper Geadoniseerd Oranje levert een indrukwekkende stijl die zowel elegant als speels modern is. De diep oranje kleur wordt vergezeld door chromen accenten die de slanke snijplotter tot een publiekslieveling maken, die zeker u meest geliefde sigaaraccessoire zal worden.

Hoewel de snijplotter er misschien uitziet als de gebruikelijke dubbele guillotine, is het zeker geen traditionele cutter. Twee keiharde 440 roestvrijstalen messen kunnen met gemak sigaren tot een ringmaat van 64 aan. Maar wat echt uniek is aan deze snijder, is de beweging van de messen. Terwijl het ene blad door de sigaar beweegt, houdt het andere de sigaar op zijn plaats. Deze effectieve snijactie zorgt voor een gladdere en schonere snede waardoor u beter kunt genieten van uw rookwaar.

Met zijn aantrekkelijke uiterlijk, veerbelaste mesjes en innovatieve snijcapaciteiten is de Colibri Eclipse Knipper is gewoon te mooi om te laten liggen. Dit is een betrouwbaar accessoire waar u jarenlang plezier van zult hebben. De meegeleverde geschenkdoos maakt dit een geweldig cadeau-idee voor die sigarenliefhebber die alles al heeft.
Afmetingen: 68 mm x 48 mm x 9 mm
Type knipper: Knipper met dubbele messen
Materiaal: Roestvrij staal
Aantal messen: 2
Merk: Colibri
Ean code: 5037258034094
Gewicht: 85 g
Kleur: Oranje
Max ring maat: 64
Materiaal van messen: Roestvrij staal
Bekleding: Geen

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00