Filters

Lamborghini

Lamborghini

De naam Lamborghini roept voor veel mensen wereldwijd beelden op van exotische supercars die over de kronkelige wegen van de Italiaanse riviera scheuren. Maar voor sigarenliefhebbers betekent het ook voortreffelijke aanstekers en accessoires met een uitgesproken moderne flair. Tonino Lamborghini aanstekers brengen u niet sneller naar uw bestemming, maar u zult onderweg er zeker goed uitzien! En u zult van uw rookwaar genieten in een stijl die enkel en alleen de Lamborghini familie kan brengen.


Het Lamborghini Verhaal

De naam Lamborghini kwam in 1963 op, toen de Italiaanse industrieel Ferruccio Lamborghini sportwagens wilde bouwen die konden wedijveren met de allerbeste van legendarische fabrikanten als Ferrari, Porsche, Maserati en anderen. Met ervaring in de fabricage van allerlei mechanische wonderen, van airconditioningsystemen tot tractoren, bloeide Lamborghini's ontluikende autobedrijf gedurende de jaren 1960, en gaf blijk van een oog voor innovatie dat het merk Lamborghini tot op de dag van vandaag nog steeds drijft.

De jaren '70 brachten een neerwaartse spiraal in de economie, en Ferrucio Lamborghini verkocht zijn aandeel in het autobedrijf. Hij ging in 1974 met pensioen om zich op zijn andere holdings te concentreren en zijn liefde voor het wijnmaken na te jagen. Daarmee kwam er een einde aan Ferrucio's korte maar monumentale tijdperk van sportwagenontwerpen. Terwijl de Lamborghini autofabriek in de volgende decennia talloze malen van eigenaar veranderde, zou de Lamborghini familie zich tot een nieuwe generatie wenden om de teugels van het familie-imperium in handen te nemen.

Nadat Ferruccio Lamborghini's eerstgeboren zoon Antonio of "Tonino" een graad in Politieke en Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Bologna had behaald, kwam hij bij zijn vader in het bedrijf werken en kreeg aldaar een prominente leidinggevende rol. Tegen de jaren '80 richtte Tonino zijn blik op het nastreven van zijn passies: accessoires en design.


Tonino Lamborghini onthulde zijn passieproject Tonino Lamborghini Style and Accessories in 1981. Tonino richtte zich, net als zijn vader voor hem, op vernieuwende ontwerpen, geïnspireerd door het Italiaanse erfgoed en de achtergrond van de Lamborghini familie in de werktuigbouwkunde. Deze inspiratie en Tonino's verlangen om optimale functionaliteit te bieden vormen het hart en de ziel van alle Tonino Lamborghini producten.

In de jaren 1990 en in het nieuwe millennium breidde het bedrijf zich verder via licentie-partnerschappen uit. Vandaag is Tonino Lamborghini een wereldwijd erkende leider in luxe lifestyle en horeca, van sigarenaccessoires, smartphones, kleding, lederwaren en golfkarretjes tot Tonino Lamborghini-branded restaurants en hotels. Tonino gaf de fakkel door aan zijn zoon, Ferruccio, die Tonino Lamborghini en het familie-erfgoed naar een nieuw tijdperk leidde.

Tonino Lamborghini Aanstekers

Geïnspireerd door dezelfde passie die de opkomst van Lamborghini supercars en de nu direct herkenbare Lamborghini naam bracht, bieden Tonino Lamborghini aanstekers sigarenliefhebbers strakke en verfijnde ontwerpen die stijl en functie naadloos in elkaar laten overlopen.

Tonino Lamborghini Stijl

Als ingetogen en traditionele aanstekers meer je snelheid zijn, dan zijn Tonino Lamborghini's misschien niets voor jou. Wil je echter een vooruitstrevende look en feel die van elke rookpauze een avontuur maakt, dan is het opwindende assortiment aanstekers en accessoires van Tonino Lamborghini een prima landingsplaats.Je vindt er een verscheidenheid aan stijlvolle versieringen die kunnen bestaan uit:


 • Chroom, roestvrij staal, of gunmetal afwerkingen
 • Felgekleurde lakaccenten
 • Accenten van koolstofvezel
 • Het legendarische Lamborghini "stier" logo

  Met een stijl die even goed thuis is in een sigarenlounge als op de racebaan, zijn Tonino Lamborghini aanstekers, zoals de Tonino Lamborghini Pergusa Red, ideaal voor de moderne sigarenliefhebber die een stapje voor wil blijven op de rest.

  Tonino Lamborghini Functionaliteit

  Vanaf de eerste dag is Tonino Lamborghini onvermurwbaar geweest in het feit dat zijn creaties niet alleen maar opzichtig mogen zijn en geen inhoud mogen hebben. Hoe stijlvol de aanstekers en accessoires ook mogen zijn, functionaliteit is een fundamenteel principe dat in elk product dat Tonino's naam draagt is ingebouwd.


  Enkele van de kenmerken van Tonino Lamborghini aanstekers zijn:
 • Krachtige windvaste jet vlam
 • Gemakkelijk, middels een kleurcodering, te zien brandstofniveau
 • Schuif- of drukknopontsteking
 • Deksel om ongewenst vuil tijdens het vervoer buiten te houden
 • Solide gevoel in de hand

  Tonino Lamborghini aanstekers laten u, middels het combineren van de compromisloze functie met een moderne stijl, van het beste van twee werelden genieten. De Tonino Lamborghini Forza Carbon Silver is een perfect voorbeeld van het evenwicht tussen stijl en bruikbaarheid. Aanstekers worden daarbij tevens in fraaie geschenkdozen, versierd met het Tonino Lamborghini stierlogo, gepresenteerd. Perfect om cadeau te geven of om uw aansteker, wanneer u deze niet gebruikt, in onberispelijke staat te houden.

  Een erfenis van vorm, functie en innovatie

  Tonino Lamborghini aanstekers en accessoires zijn door de innovatieve geest van Ferruccio Lamborghini geïnspireerd en ontstaan uit de passie voor design van zijn zoon. Ontdek vandaag nog de onmiskenbare Italiaans geïnspireerde mix van vorm en functie, die alleen de Lamborghini familie kan leveren, met uw eigen Tonino Lamborghini aansteker bij HumidorDiscount.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 137,61 . Voor een bestelling onder de € 137,61 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.