Siglo macassar ebbenhouten hoesje voor 3 Robusto 3 sigaren

Review rating 5/5
(1 Waardering)
€298,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Voor wie een sigarenkoker wil die meer bescherming biedt dan lederen hoesjes maar met evenveel of meer stijl, dan is de Siglo lijn van luxe sigaaraccessoires een optimale keuze. Een van de favorieten is de elegant verfijnde Siglo Houten Hoes Macassar Ebbenhout 3 Robusto.

Elke machine-gesneden hoes is gemaakt van macassar ebbenhout uit Zuid-Oost Azië. De diamant-lakafwerking van de hoes geeft het contrasterende licht en donker van de houtnerf prachtig weer. Deze verbluffende look zal u zeker loven van de menigte ontvangen, waardoor u elke keer dat u hem gebruikt een gevoel van trots ervaart.

Waar u ook heen gaat, maximaal drie van uw favoriete standaardformaat Robusto-sigaren worden veilig opgeborgen in drie aparte kokers. De tweedelige hoes schuift perfect in elkaar, dankzij het precisieontwerp voor een naadloze pasvorm. U hoeft zich geen zorgen te maken over of de hoes per ongeluk open schuift door de twee magneten, wat voor extra gemoedsrust zorgt.

Of u nu een hoes nodig heeft voor die formele aangelegenheden, of u wilt gewoon uw sigaaraccessoire upgraden: de Siglo Houten Hoes Macassar Ebbenhout 3 Robusto is een geweldige optie. Het zal zeker een onmiskenbare sfeer van verfijning inspireren, ongeacht de tijd of plaats.
Formaat sigaar: Robusto
Materiaal: Hout
Merk: Siglo
Kleur: Bruin
Voor: 3 sigaren

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(1 Waardering)
Review rating  
100 % (1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 27 mei 2020
00:00 00:00