Montecristo Linea 1935 Humidor

Montecristo Linea 1935 Humidor


€ 1.200,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
De serie sigaren van Montecristo Linea 1935 is een viering van de erfenis van het merk Montecristo die begon in 1935. De perfecte manier om elke dag hulde te brengen aan het erfgoed van Montecristo is met een Montecristo Linea 1935 Humidor.

Deze verbluffende limited-edition humidor is vervaardigd in Italië van massief cederhout, wat zorgt voor een stevig en duurzaam middelpunt voor elke kamer. Elke kant van de humidor is afgeschuind en voorzien van een diepbruine afwerking die doet denken aan de karmelietlak van de sigarenkistjes van Linea 1935. Op de bovenkant van het deksel rust een goudkleurig rond Montecristo-logo, dat gemakkelijk kan worden opgetild met een gouden handvat.

Het interieur van de humidor is beladen met wonderbaarlijke schatten, zeker om u te laten glimlachen. Een uitneembare cederhouten doos met schuifdeksel past netjes in de humidor en is een perfecte plek om uw meest gewaardeerde Montecristo-sigaren in op te bergen. Een luchtbevochtiger en klassieke analoge hygrometer bieden robuuste vochtigheidscontrole voor tot 75 sigaren van Corona-formaat. Elk van de 1.935 humidors die zijn gemaakt, worden vermeld met het bijbehorende oplagenummer.

Even rijk en verfijnd van stijl als de sigaren waarnaar het is vernoemd, is de Humidor uit 1935 van Montecristo Linea een fantastische vondst die zeker eindeloze vreugde geven aan elke liefhebber van Montecristo. Koop de uwe vandaag nog, voordat ze voor altijd verdwenen zijn.
Capaciteit voor 75 corona sigaren.
Wat we leuk vinden
  • Schitterende case met hoogglans lak.
Wat we niet leuk vinden
  • Cederhouten afdekking onder luchtbevochtiger moet worden verwijderd om voldoende luchtcirculatie mogelijk te maken.
  • Voor zijn prijs hadden we een elektronische luchtbevochtiger verwacht in plaats van een standaard plastic luchtbevochtiger. We raden een upgrade naar een elektronische luchtbevochtiger aan.


Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Hygrometer:
Analoog met metalen spiraal
Afwerking buitenkant:
Halfglanslak
Inclusief verdelers:
1
Aantal lades:
1
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Materiaal:
Hout
Materiaal vineer binnenkant:
Cederhout
Afmetingen:
170 mm x 355 mm x 215 mm
Gewicht:
5,5 g
Kleur:
Bruin
Onderdeel Identificatie nummer:
6396510
Ean code:
4038305396517

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst