Guy Janot Humidor Wenge Frosted 50

€322,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Guy Janot humidors staan ​​erom bekend luxueus design te combineren met betrouwbare bevochtiging, waardoor elke humidor een waardig thuis is voor sigarencollecties. Een mooi voorbeeld en een instant upgrade voor elk huis of kantoor is de stijlvolle met glazen bovenkant Guy Janot Wenge Humidor Frosted 50.

De humidor is voorzien van een frosted fineer van wengéhout, een sterk en aantrekkelijk donker hout afkomstig uit Centraal-Afrika dat vaak wordt gebruikt als alternatief voor ebbenhout. Een glazen paneel geeft het deksel een eigentijdse uitstraling die een vleugje verfijning aan elk interieur geeft. Het interieur is gehuld in Spaanse ceder en biedt de ideale rustplaats voor maximaal 50 van uw favoriete sigaren van Corona-formaat. U kunt ze overzichtelijk houden met een meegeleverde scheidingslijn. Premium kwadrantscharnieren zorgen voor een soepele openings- en sluitbeweging van het deksel.

De humidor zorgt voor een constante luchtvochtigheid voor uw sigaren met een Guy Janot luchtbevochtiger die minerale stenen gebruikt voor een efficiënte luchtvochtigheid controle. De luchtbevochtiger zorgt ervoor dat uw sigaren altijd in optimale conditie zijn door zich aan te passen aan schommelingen in het klimaat van de humidor. Het enige onderhoud dat u aan de luchtbevochtiger zult hebben, is ongeveer eens per maand gedestilleerd water toevoegen. Dat is alles.

De combinatie van stijl, elegantie en functionaliteit maken de Guy Janot Wenge Humidor Frosted 50 een geweldige optie voor diegenen die willen pronken met hun sigarencollectie of gewoon de mogelijkheid willen hebben een ​​kijkje te nemen binnenin.
Capaciteit voor 50 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Hoogte: 130 mm
Onderdeel Identificatie nummer: 1428
Uitgerust met hygrometer: Nee
Ean code: 4260564931035

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00