foto 4  foto 5  foto 6
foto 4

Afstandsbediening voor verlichting in de adorini Roma, Portofino en Capri humidorkasten


€ 18,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Afstandsbediening voor LED verlichting in adorini Roma, Portofino en Capri kabinet Humidors

Verhoog de sfeer van uw adorini Roma, Portofino of Capri kabinet humidor met onze afstandsbediening voor LED verlichting. Deze afstandsbediening biedt handige controle over de verlichting om uw kostbare sigaren stijlvol te presenteren.

In de verpakking zit een aansluitkabel voor eenvoudige installatie. De knoopcelbatterij voor de afstandsbediening is al inbegrepen, zodat u uw verlichtingssysteem meteen kunt activeren.

De afstandsbediening valt door zijn gebruiksvriendelijkheid en zelfverklarende functies op. Moeiteloos kunt u het licht in uw humidor in 9 verschillende niveaus dimmen om zo de perfecte sfeer te creëren. Bovendien is de pulsfunctie geïntegreerd om een fascinerend visueel effect te genereren en de aandacht te trekken.

U kunt niet alleen het licht dimmen, maar u kunt ook gemakkelijk de aan- en uitfunctie met de afstandsbediening regelen. U kunt het licht ook rechtstreeks op de kast zelf aan- en uitzetten, zodat u maximale flexibiliteit hebt.

Vergroot uw controle over de verlichting in uw adorini humidor met deze praktische afstandsbediening en creëer een indrukwekkende presentatie voor uw sigarencollectie.

Modell:
10167
Kleur:
Veelkleurig
Merk:
Adorini
Ean code:
4260564932629

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst