Adorini Puroso, dubbele aansteker, gitzwart Solingen mes

Review rating 4.5/5
(6 Waardering)
€49,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd

Als u flexibiliteit en controle zoekt waar u het meest naar op zoek bent in een hoogwaardige aansteker, dan hoeft u niet verder te zoeken dan de Puroso Double Jet Lighter Black Solingen Blade van adorini. Gebouwd voor nauwkeurige vlamcontrole, comfortabele bediening en veelzijdige snijkracht, deze schoonheid doet het allemaal, brengt precisie en al het plezier terug naar het roken van sigaren!

Ergonomisch ontworpen met een gebogen kop van 45 graden, de butaan aansteker voelt prettig in de hand en helpt de richting van de dubbele windbestendige straal van de aansteker beter te bepalen. Met één druk op de knop gaat een beschermkap omhoog, wat de ontstekingsbehuizing bloot legt, waar de dubbele vlam in actie komt, zodat uw sigaren snel, gemakkelijk en gelijkmatig kunnen branden. U kunt het brandstofpeil in de gaten houden met een handig geplaatst brandstofvenster, zodat u nooit de frustratie doormaakt om te proberen uw sigaaraan te steken met een lege aansteker.

De mogelijkheden van de aansteker stoppen daar echter niet, want deze multitool heeft ook een geïntegreerde sigaar snijder gemaakt van wereldberoemd Solingen-staal, ideaal voor gebruik op bijna elke grootte sigaar. Een andere handige toevoeging is een sigarennaald die niet alleen kan dienen als een piercing snijder of tekenversterker, maar die ook kan worden gebruikt om het laatste stukje van een sigaar vast te houden, zodat u er alle plezier uit kunt halen zonder uw vingers te verbranden.

De adorini Puroso Double Jet-aansteker is strak, zwart en modern qua stijl en levert een winnende combinatie van verlichting en snijkracht die zorgt voor een enorme nauwkeurigheid en controle, ongeacht waar of wanneer het tijd is om van een goede sigaar te genieten. Deze all-star sigarenaccessoire is echt een fantastische keuze.

Aantal vlammen: 2
Kleur: Zwart
Extra: Sigaar puncher (enkele maat)
Soort vlam: Jet vlam
Materiaal: Roestvrij staal
Merk: Adorini

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4.5/5
(6 Waardering)
Review rating  
50 % (3 Waardering)
Review rating  
50 % (3 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 20 apr 2019
Review rating
 17 aug 2018
Review rating
 21 mei 2018
Review rating
 30 apr 2018
Review rating
 15 dec 2017
Review rating
 16 nov 2017
00:00 00:00