adorini Humidor Tube met Gouden hygrometer

Review rating 4.5/5
(11 Waardering)

4619

€24,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Bijna elke reizende sigarenliefhebber heeft wel eens de frustratie ondervonden om die ene sigaar te willen opsteken, maar te ontdekken dat de sigaar beschadigd was tijdens de reis of gewoonweg te droog was om te roken. Hoewel het geweldig zou zijn om de veiligheid en vochtigheidsregeling van een humidor op ware grootte te kunnen bieden, zou het gewoon niet praktisch zijn voor slechts één sigaar. Het adorini-team heeft een ongelooflijk creatieve oplossing voor dit probleem bedacht, een humidor voor één sigaar: de adorini Tube Humidor met hygrometer.

Zeker de kleinste volledig werkende humidor op de markt vandaag. Deze wonderbaarlijke schat is gemaakt van goudkleurig aluminium voor een stevig maar toch lichtgewichte koker, die gemakkelijk een Churchill-formaat sigaar kan bevatten. Het unieke ontwerp van deze miniatuur humidor maakt het gebruik van een hygrometer aan één uiteinde van de buis mogelijk, zodat u de luchtvochtigheid in één oogopslag kunt controleren.

Gaat u op een langere reis? Maakt u geen zorgen! Een dop aan het andere uiteinde van de buis kan worden losgeschroefd om een ​​ingebouwde luchtbevochtiger te onthullen die ervoor zorgt dat uw sigaar precies de juiste hoeveelheid luchtvochtigheid behoudt, ongeacht de bestemming of duur van de reis.

Met de uitgeklede basisconstructie, aangename uitstraling en onmisbare vochtigheidsregeling is de adorini Tube Humidor de ideale manier om die speciale sigaar veilig te vervoeren. Waar u ook heen gaat, uw sigaar is in optimale conditie en klaar voor actie. Van de auto tot uw golftas en nog veel meer, verzamel een aantal van deze mini-humidors en bewaar ze waar u maar wilt. Deze humidor-kokers zijn ook geweldige geschenken voor die speciale sigaarliefhebbende persoon.
Kleur: Goud
Diameter binnenkant: 2.5 mm
Lengte binnenkant: 20.4 mm
Ean code: 4260128729078
Merk: Adorini
Formaat sigaar: Churchill
Materiaal: Roestvrij staal
Geintegreerde hygrometer: Ja
Binnenkant met spaans cederhout: Ja
Lengte buitenkant: 219 mm
Onderdeel Identificatie nummer: 4619
Voor: 1 sigaren

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4.5/5
(11 Waardering)
Review rating  
64 % (7 Waardering)
Review rating  
18 % (2 Waardering)
Review rating  
18 % (2 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 22 mei 2017
Orgineel vertaald uit het Frans
Zeer goed vervaardigd product, maar ik heb de grootte verkeerd ingeschat. Het is niet geschikt voor mijn favoriete sigaren. Ik stelde me dit product voor als een reis-humidor voor buitenavonturen tijdens het wandelen, helaas is het nog steeds vrij groot en botsen mijn sigaren tegen de binnenwand en raken hierdoor beschadigd.
Review rating
 21 mei 2017
Orgineel vertaald uit het Spaans
Uitstekende service en een uitstekend product.
Review rating
 24 feb 2014
Orgineel vertaald uit het Spaans
Nou alleen dit eenvoudiger dan het lijkt op de foto's
Review rating
 05 okt 2019
Review rating
 25 jul 2019
Review rating
 30 jul 2017
Review rating
 28 jul 2017
Review rating
 17 mei 2017
Review rating
 05 mei 2017
Review rating
 06 jun 2015
Review rating
 14 nov 2014
00:00 00:00