Name product Name product Name product Name product
Name product

Adorini Cube Deluxe Luchtbevochtiger Zwart


4,9 (28 Waardering)
€ 269,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Wordt verscheept op 28-01-2022

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini is een naam die sigarenliefhebbers over de hele wereld zijn gaan vertrouwen voor goed gemaakte en echt innovatieve sigarenhumidors. Twee van de meest verkochte creaties van adorini, de Treviso Deluxe en de Chianti Medium Deluxe, zijn samengevoegd tot een van de meest fantasierijke ontwerpen van adorini tot nu toe: de Cube Deluxe.

De zwartgelakte Cube Deluxe neemt de unieke "kubus"-vorm van de Chianti Medium Deluxe humidor aan, gecombineerd met de Treviso Deluxe humidor glazen displaypanelen en voegt zijn eigen onderscheidend vermogen toe aan de mix. De combinatie van grootte, vorm en functies zorgt voor een opvallende humidor die perfect is voor het bewaren van tot 100 sigaren van Corona-formaat, of het nu gaat om enkele sigaren of volle dozen.

Nog een stap verder in het populaire glazen display van de Treviso Deluxe: de Cube heeft glaspanelen als zowel de zijwanden als de achterwand, evenals de bovenkant voor het gemakkelijk bekijken van de sigaren binnenin. De glazen deur zorgt voor een betrouwbare afdichting en een soepele opening en sluiting dankzij een paar duurzame, handgepolijste kwadrantscharnieren. De Cube leent niet alleen van de vorm van de favoriete Chianti-fan, maar maakt ook gebruik van het handige ontwerp van de uittrekbare lade van de Chianti. De enkele lade is gemonteerd op het bovenste gedeelte van Spaanse ceder interieurom de opslagruimte hieronder te maximaliseren. Een precieze haarhygrometer is in de la ingebouwd, wat een gemakkelijke blik geeft op de relatieve vochtigheid, of de deur nu open of gesloten is.

Het onderste paneel van het interieur is voorzien van ventilatieribben die helpen bij de luchtcirculatie om ervoor te zorgen dat de vochtigheid grondig wordt verdeeld. De meegeleverde verzilverde op acrylpolymeer gebaseerde deluxe luchtbevochtiger biedt een optimale vochtigheidsregeling met instelbare ventilatieopeningen voor het nauwkeurig afstemmen van de vochtigheidsniveaus. Dit apparaat is aan de onderkant van de lade opgeborgen, waardoor rommel wordt verminderd en u meer ruimte hebt om sigaren op te bergen. Het organiseren van die extra ruimte zal gemakkelijk zijn met het gebruik van het innovatieve verdeelsysteem van adorini met handige verdeellabelclips.

Geïnspireerd door twee legendarische humidors en boordevol luxe-functies van adorini; de Cube Deluxe humidor is een sigaar opslagoplossing die stijlvolle, ruimtebesparende flexibiliteit biedt aan diegenen die op zoek zijn naar een humidor voor display. Een klassieker in wording.

Afmetingen:
240 mm x 240 mm x 246 mm
Kleur:
Zwart
Materiaal vineer binnenkant:
Spaans cederhout
Afmetingen (binnenkant)
22 mm x 22 mm x 14,5 mm
Afwerking buitenkant:
Mat
Ean code:
4260412687473
Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Hout
Hygrometer:
Haarhygrometer
Materiaal vineer buitenkant:
Geschilderde lak
Merk:
Adorini
Garantie:
Levenslange garantie van Adorini

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4.9/5   (28Waardering)
 93% (26 Waardering)
 7% (2 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)