Zino Humidor met Blad, grijs eiken

€470,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Davidoff uit Genève staat wereldwijd bekend om het aanbieden van luxe humidors van de hoogste kwaliteit die het beste van traditionele humidors combineren met modern design. Nergens is dit beter geïllustreerd dan met de Zino Leaf Humidor Grey Oak, een verbluffende trendsetter die voorbestemd is om uw favoriete middelpunt in de kamer te worden!

De humidor trekt de aandacht met een eiken buitenkant gehuld in een unieke mat grijze afwerking, die verder wordt versterkt door een ingewikkeld ontwerp van tabaksbladeren, diep gegraveerd op het deksel van de humidor. De humidor gaat open en onthult een interieur van Afrikaanse okoume, een hout dat gekoesterd wordt vanwege zijn gebrek aan geur. Dit betekent dat uw sigaren het natuurlijke tabaksaroma behouden en tegelijkertijd in een ideale omgeving worden bewaard.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de staat van uw sigaren met de Zino self- regulerende luchtbevochtiger. Deze unit is geoptimaliseerd om uw sigaren op een constante luchtvochtigheid van 70-72% te houden, dus u heeft niet eens een hygrometer nodig! Twee verdelers helpen tot 60 corona-formaat sigaren georganiseerd te houden, terwijl smaakvol ingetogen scharnieren zorgen voor een gladde, strakke look.

De Zino Leaf Humidor Grey Oak is een publiekstrekker die een dosis verfijning aan elk huis of kantoor zal toevoegen. Als u een veeleisende sigarenliefhebber bent die een hoogwaardige humidor wil die een enorm uniek karakter biedt dat past bij zijn betrouwbare vochtigheidsregeling, dan is deze schoonheid een uitstekende keuze!
Merk: Zino Davidoff
Gewicht: 2500 g
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Hygrometer: Geen
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Onderdeel Identificatie nummer: 51000490
Breedte: 310 mm
Diepte: 233 mm
Kleur: Grijs
Inclusief verdelers: 2
Afwerking buitenkant: Mat
Ean code: 7623500388206

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00