Zino Humidor Blad Zwart Eik

€470,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Niet meer beschikbaar
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Niets zegt luxe zoals Davidoff uit Genève, en met name de Zino-lijn van humidors levert enorm unieke en verfijnde ontwerpen die elk huis of kantoor een vleugje pit zullen geven. Een goed voorbeeld is de Zino Leaf Black Oak humidor.

Deze schoonheid heeft donker eiken in een rustieke zwarte afwerking die zorgt voor een prachtige achtergrond voor een ingewikkeld gegraveerd tabaksblad versierd op de bovenkant van het deksel. De humidor gaat open en onthult een interieur van Afrikaanse okoume, dat een thuis biedt voor uw sigaren dat bij uitstek geschikt is voor bevochtiging zonder de scherpe aroma's van andere, meer traditionele houtsoorten.

Twee verdelers zorgen voor een gemakkelijke ordening van tot 60 corona formaat sigaren, die tot in de perfectie worden bewaard met een Zino Davidoff zelfregulerende luchtbevochtiger. Hier heeft u geen hygrometer nodig. Vul hem gewoon met behulp van de handige pipet die wordt meegeleverd, bevestig de unit aan de onderkant van het deksel en klaar is Kees! Zo simpel is het.

Deze opvallende humidor is slechts een ander voorbeeld van Davidoffs toewijding om sigaar liefhebbers elegante en buitengewoon aangename sigarenopslagmogelijkheden te bieden. De humidor Zino Leaf Black Oak zal zeker een glimlach op uw gezicht toveren, elke keer dat u naar een van uw perfect bevochtigde sigaren grijpt.
Afmetingen: 120 mm x 310 mm x 230 mm
Kleur: Zwart
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Onderdeel Identificatie nummer: 51000492
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Inclusief verdelers: 2
Merk: Zino Davidoff
Ean code: 7623500388220

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00