Zino Humidor Blad Naturel Eik Bruin

Zino Humidor Blad Naturel Eik Bruin


5 (1 Waardering)
€ 470,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: levering binnen 24 uur

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Davidoff uit Genève bepaalt de norm van de sigarenindustrie voor humidors en accessoires en biedt een breed scala aan producten die tegelijkertijd van hoge kwaliteit, elegant, betrouwbaar en stijlvol zijn. De humidorlijn van Zino biedt enkele van de beste voorbeelden, waaronder de Zino Leaf Humidor Natural Oak Brown.

De humidor springt in het oog met een lichtbruin natuurlijk eikenhout finish, die het perfecte podium vormt voor een prachtig tabaksbladeren-ontwerp dat op de bovenkant van de humidor is gegraveerd. Als aanvulling op deze kenmerkende buitenkant is een interieur van Afrikaanse okoume, een voorkeur voor hout voor humidors, omdat het weinig of geen aroma heeft. Dit zorgt ervoor dat uw sigaren hun originele tabaksnota's behouden, terwijl ze in een ideale omgeving worden bewaard.

Vochtigheid is geregeld door middel van een Zino zelfregulerende bevochtigingsunit, die is geoptimaliseerd om een prestatie te leveren van een constante luchtvochtigheid 70-72% voor tot 60 sigaren van corona-formaat. Door de zelfregulerende eigenschappen van de unit is het gebruik van een hygrometer overbodig. Twee verdelers maken het interieur af en maken het organiseren van sigaren eenvoudig en efficiënt.

De Zino Leaf Humidor Natural Oak Brown zal elk decor verlevendigen met zijn unieke look en het is zeker dat alle toeschouwers gonzen van afgunst. Meer nog, deze humidor houdt uw sigaren veilig en geeft u een zeer welkome gemoedsrust.
Merk:
Zino Davidoff
Gewicht:
2500 g
Kleur:
Bruin
Materiaal vineer buitenkant:
Bois
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Onderdeel Identificatie nummer:
51000491
Afmetingen:
120 mm x 310 mm x 230 mm
Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Hout
Hygrometer:
Geen
Inclusief verdelers:
2
Afwerking buitenkant:
Mat
Ean code:
7623500388213

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5/5   (1Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 25 aug 2020