Zino Humidor Ayous Zwarte Lak

€670,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Zino Davidoff was een legendarische sigarenman wiens schaduw vandaag de dag nog steeds hoog boven de sigarenindustrie hangt. Met zijn toewijding om het allerbeste op het gebied van luxe sigaar accessoires te leveren in het hart van het bedrijf van vandaag dat zijn naam draagt, zou Zino zeker trots zijn op de elegant verfijnde Zino Ayous Humidor Black Lacquer.

Deze schat maakt deel uit van de Zino Z80-lijn van middelgrote humidors en heeft een onderscheidend uiterlijk met contrasterende lichte en donkere afwerkingen. Felgekleurde ayous, een licht tropisch hout afkomstig uit West-Afrika, omhult de bovenste helft van de humidor, die wordt aangevuld door een hoogglans zwart gelakt onderste gedeelte. Het resultaat is een verbluffend verfijnde look die een vleugje moderniteit aan elke ruimte zal toevoegen.

Het interieur is voorzien van Afrikaans okoumé hout, bekend om zijn gebrek aan aroma dat geen invloed heeft op de originele tabaksnotities van uw sigaren. Een verwijderbare bak en zes verdelers helpen u dingen georganiseerd te houden, terwijl een Zino zelfregulerende luchtbevochtiger, geoptimaliseerd voor 70-72% luchtvochtigheid, tot 80 corona formaat sigaren ter grootte in perfecte staat behouden. U hoeft niet eens een hygrometer te gebruiken!

Prachtig gemaakt en zeker om elke kamer te upgraden, de Zino Ayous Humidor Black Lacquer is de optimale keuze voor diegenen die de weelde en betrouwbaarheid willen van een Davidoff humidor, die net dat extra beetje persoonlijkheid biedt.
Capaciteit voor 70-80 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Afmetingen: 140 mm x 365 mm x 240 mm
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Hygrometer: Geen
Materiaal vineer buitenkant: Bois
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Merk: Zino Davidoff
Ean code: 7623500299618
Gewicht: 3500 g
Kleur: Tweekleurig
Materiaal vineer binnenkant: Cederhout
Inclusief verdelers: 6
Afwerking buitenkant: high gloss/matt
Onderdeel Identificatie nummer: 102045

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00