ST Dupont Slim 7 Torch Aansteker Wit ST Dupont Slim 7 Torch Aansteker Wit  foto 2 ST Dupont Slim 7 Torch Aansteker Wit  foto 3 ST Dupont Slim 7 Torch Aansteker Wit  foto 4 ST Dupont Slim 7 Torch Aansteker Wit  foto 5
ST Dupont Slim 7 Torch Aansteker Wit

ST Dupont Slim 7 Torch Aansteker Wit


5 (1 Waardering)
€ 135,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Een leider in rookaccessoires sinds 1872, S.T. Dupont loopt nog steeds voorop, tot ver in de 21ste eeuw. Sigarenliefhebbers over de hele wereld wenden zich tot Dupont voor verfijnde aanstekers die weelde combineren met innovatief modern design. Geen enkele heeft zich zo geavanceerd bewezen als een van de dunste luxe aanstekers die momenteel verkrijgbaar zijn: de S.T. Dupont slank 7 zaklamp aansteker wit.

Deze publiekstrekker zal zeker de aandacht krijgen met de combinatie van helderwitte lak en chroom voor een boeiende look die goed aanvoelt thuis, zelfs in de meest formele omgevingen. Met een dikte van slechts 7 mm en een gewicht van slechts 45 gram is deze slanke schoonheid zo elegant als maar kan. Laat u echter niet misleiden door het flinterdunne profiel. Er zit genoeg vuurkracht in deze aansteker om zo ongeveer alles aan te kunnen.

Deze slanke 7 aansteker bevat voldoende butaan voor al uw verlichtingsbehoeften en levert een krachtige extra brede jet-vlam perfect voor het aansteken van sigaren. Of het nu binnen of buiten is, één druk op de zijkant van de aansteker en u heeft een windbestendige vlam klaar voor gebruik.

Afgewerkt met een gravure van de originele ST Dupont: deze slanke 7 zaklamp aansteker is het ideale voorbeeld van het verschil tussen Dupont en alle anderen. Deze aansteker zal zeker een klassieker worden.
Breedte:
36 mm
Diepte:
7 mm
Soort vlam:
Jet vlam
Materiaal:
Metaal
Raampje voor gasniveau:
Nee
Ean code:
3597390218377
Gewicht:
45 g
Aantal vlammen:
1
Kleur:
Wit
Extra:
Geen
Merk:
S.T. Dupont
 Klant beoordelingen en recensies
 5/5   (1Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 08 mei 2019