S.T. Dupont Ligne 8 Audrey - 025110

S.T. Dupont Ligne 8 Audrey - 025110


€ 290,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
S.T. Dupont is de leider in luxe aanstekers waar veeleisende sigarenliefhebbers terecht kunnen voor het allerbeste op het gebied van aanstekerontwerp en functionaliteit. Met een brede selectie aan weelderige aanstekers om uit te kiezen, is de gelimiteerde editie S.T. Dupont Ligne 8 Audrey 015110 een van de favorieten voor de connaisseur die veel onderweg is.

De aansteker behoudt de essentie van Dupont's legendarische klassiekers, maar geeft het een ​​meer compacte en eigentijdse stijl. Het onderste gedeelte van dit zeer draagbare aanbod is gekleed in een zwarte lak afwerking gecombineerd met een verchroomd deksel met een aangenaam geometrisch patroon.
<br / > Het gebruik van deze schoonheid is net zo lonend en zo eenvoudig als altijd, met een soepel ontstekingssysteem, een vuurstenen behuizing met snelkoppeling en een gemakkelijk toegankelijke brandstofklep. Dat betekent minder onderhoud voor u en meer tijd om te genieten van deze prachtig vervaardigde aansteker met beperkte oplage terwijl u ontspant met uw favoriete rookwaar.

De Ligne 8 Audrey is geavanceerd genoeg voor de meest formele bijeenkomsten en meer dan stoer genoeg om ook perfect in een informele omgeving te passen. Een veelzijdige optie van de beste in de branche. Deze publiekslieveling zal een betrouwbare en wonderbaarlijk bevredigende metgezel blijken te zijn, waar uw sigarenavonturen u ook brengen.

Onderdeel Identificatie nummer:
25110
Extra's:
Geen
Ean code:
4260327153315
Kleur:
Zwart / Chroom
Vlammen:
1
Merk:
S.T. Dupont
Soort vlam:
Zachte vlam
Materiaal:
Metalen
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst