ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin
ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin

ST Dupont Atelier Aansteker Chinese Lak Donkerbruin


5 (1 Waardering)
€ 980,00
€ 882,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
S.T. Dupont is sinds de jaren 1870 's werelds meest vooraanstaande leverancier van luxegoederen. Toch was het in 1953 dat Dupont een nieuw atelier of werkplaats opende in Faverges (Frankrijk), het voorouderlijk dorp van de familie Dupont, om exclusieve op bestelling gemaakte producten te produceren voor de hogere regionen van de sociale elite. De nauwgezette technieken die voor het eerst werden gebruikt door de deskundige ambachtslieden in die werkplaats, zijn nieuw leven ingeblazen voor het ultieme eerbetoon aan de pioniers uit het verleden: de S.T. Dupont Atelier Aansteker-serie.

De S.T. Dupont Atelier Aansteker Chinese Lacquer Donker Bruin is een elegante klassieker met geelgoud en een aantrekkelijke donkerbruine lakafwerking. Gebruikmakend van dezelfde procedures ontwikkeld in 1953, brengen de ambachtslieden van Dupont elke laklaag met de hand aan. Deze methode, om de meest exquise maar toch zeer duurzame afwerking te creëren, zorgt ervoor dat geen twee aanstekers hetzelfde zijn.

Gebaseerd op het illustere Ligne 2-ontwerp van Dupont, biedt deze sigarenliefhebber zijn favorieten een extra brede dubbele zachte vlam, perfect voor het aansteken van uw meest gekoesterde sigaren. Dupont´s traditionele wiel- en vuursteenontwerp zorgt voor een soepele en betrouwbare ontsteking. Het onderhoud wordt tot een minimum beperkt, met slechts af en toe de noodzaak om bij te vullen en de vuursteen te vervangen. Bijvullen met butaan is zo eenvoudig als maar kan, terwijl een veergeladen vuursteen compartiment het verwisselen van vuursteentjes snel en gemakkelijk maakt. Het handelsmerk Dupont ping bij het openen van het deksel zult u als muziek in de oren klinken, wat verder garandeert dat elke aansteker een geheel eigen karakter heeft.

De aansteker is afgewerkt met de ¨S.T¨: de handtekening van Dupont op de voorkant, evenals ¨1953¨ en het beroemde gevleugelde wielensymbool van Dupont op de zijkant gegraveerd. U kunt uw aansteker personaliseren dankzij een graveerbaar oppervlak aan het uiteinde van het deksel. De S.T. Dupont Atelier-aansteker is een tijdloze en volledig unieke schat die u zeker langdurig plezier zal bezorgen.
Afmetingen:
62 mm x 37 mm x 11 mm
Aantal vlammen:
1
Kleur:
Bruin
Extra:
Geen
Merk:
S.T. Dupont
Gewicht:
109 g
Soort vlam:
Zachte vlam
Materiaal:
Metaal
Raampje voor gasniveau:
Nee
Ean code:
3597390215055

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5/5   (1Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 07 jan 2021