Humidor houten vierkantjes

Humidor houten vierkantjes


€ 149,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Angelo biedt een breed spectrum van fijn bewerkte humidors, variërend van de traditionele tot de bizarre. Een bijzondere favoriet die klassiek raffinement en betrouwbare vochtigheidscontrole combineert met een vleugje flair is de Angelo Geruite Houten Humidor.

Het prachtige geruite ontwerp van deze humidor zorgt voor een zeer geraffineerde look die in elke omgeving tot zijn recht komt, zowel casual als formeel. Een variëteit aan houtsoorten is gebruikt voor het dambordpatroon, elk met zijn eigen nerf en textuur voor een intrigerend contrast van afwisselende vierkanten.

De binnenkant van de humidor is bekleed met Spaans cederhout, waardoor ongeveer 50 sigaren een ideale plek hebben om te rusten. Goudkleurige kwadrantscharnieren passen bij een goudkleurige luchtbevochtiger en hygrometer voor een mooi afgewerkt uiterlijk. Een verwijderbaar Spaans cederhouten ventilatierooster zorgt voor een betere circulatie, zodat uw sigaren altijd een gelijkmatige luchtvochtigheid hebben. Als u extra ruimte nodig heeft in de humidor, kunt u gewoon het rooster eruit halen en meer sigaren toevoegen.

De Angelo Geruite Hout Humidor geeft u betrouwbare controle over de luchtvochtigheid, indrukwekkende stijl en de flexibiliteit om de humidor aan te passen aan uw behoeften. Er is zelfs ruimte om te upgraden naar een elektronische precisie luchtbevochtiger en een zeer nauwkeurige digitale hygrometer. Dat maakt dit juweeltje tot een kans die u niet voorbij wilt laten gaan.
Uitgerust met hygrometer:
Ja
Lengte:
270 mm
Hoogte:
120 mm
Diepte:
210 mm
Onderdeel Identificatie nummer:
920027
Ean code:
4054184046565

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst