Davidoff Humidor Ambassador plataan

€1.900,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen 3-5 werkdagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Het gebruik van een luchtbevochtiger lijkt eenvoudig genoeg, voeg gedestilleerd water toe en laat het zijn werk doen, toch? Welnu, alleen water, gedestilleerd of niet, betekent niet noodzakelijkerwijs dat uw sigaren op de optimale luchtvochtigheid worden gehouden. Luchtbevochtigers kunnen overal op de kaart staan ​​als het gaat om betrouwbaarheid. Er is altijd ruimte voor verbetering en daarom biedt adorini aan: de Humifit Humidor Solution Premium. Of u nu een bevochtigingsunit van het merk adorini acrylpolymeer of een andere luchtbevochtiger heeft, deze premium vloeistof zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger topprestaties levert als nooit tevoren.

Deze oplossing is speciaal ontwikkeld om uw sigaren te beschermen en verleng de functionaliteit van uw luchtbevochtiger, met veel meer voor het bevochtigingsproces dan gewoon oud gedestilleerd water. Een belangrijk aspect van de vloeistof is de aanwezigheid van zilverionen, die zijn toegevoegd vanwege hun antibacteriële eigenschappen en om langdurige, consistente vochtigheidsregeling te bieden. Het resultaat van deze unieke vloeistof is een krachtige bevochtigingstool waarmee u gerust kunt zijn in de wetenschap dat uw sigaren de best mogelijke vochtigheidsregeling krijgen.

De Humifit luchtbevochtigeroplossing Premium is verkrijgbaar in flessen van één liter, perfect voor het verbeteren van grotere luchtbevochtigers, meerdere luchtbevochtigers tegelijk of voor opslag in noodgevallen. U kunt de containers van één liter ook gebruiken om kleinere knijpflessen te vullen voor toepassingen die om meer precisie vragen.

Of het nu gaat om een ​​bevochtigingssysteem op basis van acrylpolymeer of een andere luchtbevochtiger die u wilt optimaliseren voor meer vochtigheidscontrole, Adorini's Humifit luchtbevochtigeroplossing Premium 1L zal een onschatbare verbetering zijn die u altijd bij de hand moet hebben. Maak een einde aan de zorgen en frustraties van inferieur vochtbeheer en gebruik onze Humifit Humidifier Solution Premium.
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
  • Tijdloze humidor van het merk Davidoff, uitgevoerd in prachtig esdoornhout
  • Uitgerust met een opslagrek, een luchtbevochtiger en een pipet om de luchtbevochtiger te vullen
  • Stijlvolle elementen zoals de afgeschuinde randen zijn kenmerkend voor dit merk
  • Het zelfregulerende bevochtigingssysteem van Davidoff garandeert, ten allen tijde, een relatieve luchtvochtigheid van ca. 72%
  • Een hygrometer is niet noodzakelijk en daarom niet inbegrepen
  • Capaciteit voor 70-80 corona sigaren. Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Afmetingen: 155 mm x 385 mm x 240 mm
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Hygrometer: Geen
Materiaal vineer buitenkant: sycamore
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Merk: Davidoff
Ean code: 7623500313673
Gewicht: 4400 g
Kleur: Beige
Materiaal vineer binnenkant: Cederhout
Inclusief verdelers: 3
Afwerking buitenkant: satin
Onderdeel Identificatie nummer: 102405

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00