Davidoff Humidor Ambassador plataan

€1.900,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Niets zegt luxe zoals Davidoff uit Genève, en u hoeft alleen maar naar de sigarenhumidors van het merk te kijken om de kwaliteit en pure weelde te begrijpen die Davidoff in elk aanbod verwerkt. Een perfect voorbeeld van een voortreffelijke creatie is de Davidoff Ambassador Humidor Sycamore Maple, een tijdloze schat voor alle liefhebbers om van te houden.

Een favoriete houtkeuze voor vioolbouwers, plataan esdoorn zorgt voor een zeer elegante uitstraling die volledig wordt weergegeven met deze uitnodigende humidor. Afgeschuinde randen en zware kwadrant scharnieren zorgen voor een vleugje verfijning en laten u de humidor gemakkelijker openen. De natuurlijke satijnen afwerking buitenkant zal elke kamer opvrolijken en vormt, zodra de humidor open is, een aangename aanvulling op het interieur van Afrikaans okoumehout. Okoume is een van de voorkeurskeuzes voor humidors omdat het geen geur heeft, wat betekent dat niets de natuurlijke tabaksgeur van uw sigaren verstoort.

Een handig uitneembaar opbergvak en drie verdelers helpen u uw kostbare sigaren goed georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden. De zelfregulerende luchtbevochtiger van Davidoff zorgt voor een constante luchtvochtigheidsregeling voor maar liefst 70 tot 80 van uw favoriete sigaren. De unit is geoptimaliseerd voor een luchtvochtigheid van 72 procent en aangezien hij zelfregulerend is, is er geen hygrometer nodig. Dit onderhoudsarme apparaat zorgt ervoor dat u meer tijd heeft om te ontspannen en te genieten van uw fijne rookwaar. Het apparaat moet om de paar maanden worden bijgevuld, wat heel snel, schoon en gemakkelijk kan met de handige pipet die wordt meegeleverd.

Het toont alle legendarische kenmerken van Davidoff van klasse, onderscheidende styling en verfijning. De Ambassador Humidor Sycamore Maple is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een iets grotere humidor die zowel een hoogwaardige vochtigheidsregeling als een opvallende allure heeft. Verbeter uw huis of kantoor vandaag nog met deze beauty!
Capaciteit voor 70-80 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Afmetingen: 155 mm x 385 mm x 240 mm
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Hygrometer: Geen
Materiaal vineer buitenkant: sycamore
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Merk: Davidoff
Ean code: 7623500313673
Gewicht: 4400 g
Kleur: Beige
Materiaal vineer binnenkant: Cederhout
Inclusief verdelers: 3
Afwerking buitenkant: satin
Onderdeel Identificatie nummer: 102405

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00