Avo Uvezian Humidor Macassar Vavona Klein

€1.065,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Niet meer beschikbaar
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
De man achter het populaire Avo-merk, Avo Uvezian, was een van de meest geliefde en meest unieke persoonlijkheden die de sigarenhandel ooit heeft gezien. Het zou dan ook geen verrassing moeten zijn dat een humidor met de naam Avo net zo elegant uniek moet zijn als de man zelf. De Avo Uvezian Humidor Vavona/Macassar Small is inderdaad een verbluffend eerbetoon.

Deze buitengewone humidor trekt de aandacht van iedereen met een hoogglans afwerking van twee verschillende soorten hout. Donkere linten van Macassar, een Indonesisch ebbenhout, contrasteren mooi met inlegstukken van helder vogeloog van vavona, de wortel van de legendarische sequoia. Het interieur is voorzien van exotisch okoume hout, dat bijna geen geur heeft. Hierdoor heerst de verleidelijke geur van uw sigaren.

De humidor houdt uw sigaren in ideale staat met behulp van Avo's betrouwbare en eenvoudig te bevestigen Sigaar Master-luchtbevochtiger, terwijl drie verplaatsbare verdelers zorgen voor een gemakkelijke sigarenorganisatie van tot 50 sigaren. Luxe kwadrant scharnieren, evenals slot en sleutel set, maken deze prachtige humidor helemaal af.

Compleet met 2 jaar garantie is de Vavona/Macassar kleine humidor een grootse viering van Avo de man, en een geweldige manier om uw favoriete Avo-sigaren te bewaren en het te doen in een stijl die Avo zelf zeker op prijs had gesteld.
Gewicht: 2800 g
Kleur: Bruin
Materiaal vineer buitenkant: Macassar mahonie
Aantal lades: 1
Garantie: 24 maanden
Ean code: 4260412683048
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Materiaal vineer binnenkant: Spaans ceder
Inclusief verdelers: 3
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Ja
Merk: AVO

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00