adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast
adorini Roma (zwart) elektronische humidor kabinetkast

adorini Roma Electronic Humidor Cabinet Black


4,6 (16 Waardering)
€ 2.860,00
€ 2.290,00

Gratis verzending
Gratis verzending
20% discount
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van het combineren van hoogstaand vakmanschap en de nieuwste humidor-technologie tot een efficiënt en toch elegant ontwerp. Misschien is dit nergens beter geïllustreerd dan met een bestseller die grootschalige sigarenbevochtiging naar een geheel nieuw niveau tilt: adorini's Roma Electronic humidor.

Met een capaciteit die groot genoeg is om tot 6000 Corona-formaat sigaren op te slaan, biedt de Roma Electronic humidor een prachtig moduleontwerp dat ideaal is voor commercieel gebruik of voor degenen die beperkte ruimte hebben, maar die behoefte hebben aan een uitgebreide sigarenopslag. Deze stevig gebouwde, zwart gelakte favoriet heeft dikke wanden voor meer efficiëntie in zowel stroomverbruik als vochtigheidsregeling. De extra stabiliteit van deze wanden herbergt een zware glazen paneeldeur met een verchroomd handvat en slot, dat opengaat om een ​​binnenbekleding van gestoomde Spaanse ceder te onthullen. Vijf verwijderbare Spaanse ceder lades werken samen met verstelbare planken om alle flexibiliteit te bieden die nodig is om uw sigaren op te slaan en ten toon te stellen, afzonderlijk of in volle dozen.

D
e humidor is uitgerust met een elektronisch bevochtigingssysteemgebaseerd op koude condensatie en een vochtigheidsniveausensor die u laat weten wanneer het is tijd om het waterreservoir bij te vullen. Er zijn geen aanvullende oplossingen of rommelige toevoegingen nodig. Voeg gewoon gedestilleerd water toe en dat is alles! De multifunctionele besturingseenheid geeft alle informatie weer die u nodig heeft om het behoud van uw sigaren te garanderen, met weergave van de huidige, vooraf ingestelde en gemiddelde vochtigheidsniveaus, evenals de huidige temperatuur. Een nauwkeurige analoge hygrometer ingebouwd in de deur maakt het ook mogelijk om de luchtvochtigheid in één oogopslag te controleren.

Aanvullingen op de robuuste eigenschappen van de humidor omvatten een sigaar opberglade voor accessoires op roestvrijstalen rails voor soepel en langdurig gebruik, adorini's unieke verdelersysteem met labelclips voor optimale sigarenorganisatie en energie-zuinige verlichting strips voor betere zichtbaarheid. Samen met de levenslange garantie van adorini helpen deze functies de Roma Electronic humidor een kosteneffectieve en zeer bevredigende keuze te maken.

Hoogte binnenkant:
mm
Lengte binnenkant:
mm
Breedte binnenkant:
mm
Kleur:
Zwart
Onderdeel Identificatie nummer:
325
Lengte:
mm
Height:
Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Hout
Merk:
Adorini
Ean code:
4260128720518
Breedte:
mm

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4.6/5   (16Waardering)
 75% (12 Waardering)
 13% (2 Waardering)
 6% (1 Waardering)
 6% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 27 aug 2018
Orgineel vertaald uit het Engels

Geweldige humidor. U krijgt waar voor uw geld. Christian G.

 05 jun 2018
Orgineel vertaald uit het Frans

De kwaliteit komt overeen met wat ik had verwacht. Ik woon in Corsica en de bestelling werd in 4 dagen afgeleverd, gefeliciteerd met jullie snelheid van verzenden.

 18 jun 2012
Orgineel vertaald uit het Engels

Grote humidor, zeer tevreden.

 22 jan 2020
 26 jun 2019
 28 feb 2019
 12 nov 2017
 05 apr 2015
 07 jan 2014
 30 sep 2013
 15 okt 2012
 26 jan 2012
 19 nov 2011
 10 feb 2011
 16 dec 2010