Adorini Pijpgereedschap

Adorini Pijpgereedschap


5 (1 Waardering)
€ 3,50

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Geen leverdatum bekend.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Onderweg leert elke pijpliefhebber de waarde van het altijd bij de hand houden van een pijptool. Hoewel gereedschappen vaak uitgebreide constructies zijn die ook de aandacht trekken, zijn de meeste pijprokers tegenwoordig gaan vertrouwen op de meest elementaire ontwerpen die gemakkelijk te vervoeren en nog gemakkelijker te gebruiken zijn. De mensen van adorini doen wat ze zo goed kunnen en bieden het beste van zowel vorm als functie met deze adorini pijp gereedschap.

Met een vorm als die van een hoefnagel, dit eenvoudigste gereedschap heeft een unieke vierkante kop van zwaar gewicht waarmee u uw tabak met minimale inspanning kunt aanstampen. Het taps toelopende lichaam maakt het comfortabeler om vast te houden en geeft een beetje flair, terwijl de voet van het gereedschap een lepel heeft die ideaal is om stukjes tabak of as uit de diepste uitsparingen van uw kom te halen.

Een stamper, ruimer en lepel alles in één, het adorini pijpgereedschap is bijna perfect in zijn eenvoud en een must-have voor alle pijpliefhebbers. Of het nu in uw pijpenkoffer, golftas, bureaula, aktetas, handschoenenkastje of gewoon in uw broekzak zit, u wilt deze pijptool altijd bij de hand hebben.
Bekleding:
Metaal
Breedte:
11 mm
Diepte:
11 mm
Gewicht:
5 g
Merk:
Adorini
Ean code:
4260412686483

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5/5   (1 Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 02 jun 2022