Adorini Martin Pijpenverzameling Cabinet

€500,00

€399,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen werkdagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Hoewel sigaren alle aandacht zouden kunnen krijgen, staan ​​tabakspijpen klaar om opnieuw in de schijnwerpers te staan, waardoor de behoefte aan hoogwaardige pijpenkasten wenselijker dan ooit wordt. Maar hoe brengen wij de ouderwetse manieren van pijpverzameling naar de moderne tijd? Nou, natuurlijk met de adorini Martin Pipe Collection Cabinet! Het adorini-team heeft hun expertise op het gebied van sigaren humidors volledig tentoongesteld met deze must-have voor de serieuze pijpenverzamelaar.

Het verzamelen van pijpen heeft er nog nooit zo goed uitgezien, met een luxe, meervoudig gelakte Macassar Ebbenhouten afwerking met Spaanse ceder, die de goudkleurige accenten van de kast perfect benadrukt en het moderne design verleidt. Vijf met fluweel beklede cederladen die elk naar buiten schuiven om afzonderlijke ruimtes voor zes pijpen te onthullen, zodat u tot 30 van uw meest geliefde pijpen kunt opslaan. Een zesde la dient als de ideale voorraad voor tabaksblikken, pijpenragers, lucifers en pijp accessoires, dus u heeft alles wat u nodig heeft allemaal op één plek.

De lades helpen om alles overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk te houden, terwijl de supersterke constructie van de kast ervoor zorgt dat uw pijpen veilig zijn opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Verhoogde voeten tillen de kast van oppervlakken af, terwijl ventilatieopeningen aan de onderkant ervoor zorgen dat de lucht vrij door de kast stroomt. U zult nooit meer last hebben van een bedompte of muffe lucht.

Dit zijn slechts enkele van de innovatieve elementen die adorini onderscheiden van de rest en de Martin Pipe Collection Cabinet de ultieme keuze maken voor elke pijpverzamelaar die op zoek is naar een kwaliteit, moderne stijl kast met misschien een vleugje ouderwetse charme. Deze verleidelijke schatkist is de grootste in de bibliotheek van adorini met een prima aanbod voor pijpkasten, dus als u iets kleiners nodig heeft, bekijk dan de Pipe Cabinet Poul of Pipe Case Alfred!
Breedte: 2400 mm
Hoogte: 385 mm
Materiaal vineer binnenkant: Spaans cederhout
Garantie: Levenslange garantie van Adorini
Onderdeel Identificatie nummer: 6091
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Kleur: Bruin
Materiaal vineer buitenkant: Macassar mahonie
Merk: Adorini
Ean code: 4260128729825

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00